Log in

I forgot my password

Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Latest topics
» How to Plant a Dollar Tree and Watch Your Money Grow
Yesterday at 12:53 by salvadormourra

» The Latest Firmware Of GPD Game Console
2017-11-16, 20:18 by Beavis

» Newbie Questions
2017-11-06, 04:51 by Admin

» Battery issue
2017-11-06, 04:48 by Admin

» Game streaming from GPD pocket
2017-11-06, 04:42 by Admin

» GPD Pocket win 10 pro and charging issues
2017-11-03, 03:00 by Admin

» Parts Needed
2017-10-31, 03:16 by Admin

» GPD pocket, cant boot
2017-10-31, 03:15 by Admin

» Problems with Happy chick
2017-10-27, 22:43 by Jordi

Top posting users this month
Admin
 
gpdluv
 
flconsalter
 
NSU1200C
 
Beavis
 
salvadormourra
 

Top posting users this week
Beavis
 
salvadormourra
 

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 2 Bots

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 166 on 2016-10-25, 11:39
The most tagged members


LED problem

View previous topic View next topic Go down

LED problem

Post by Inferno Grace on 2016-12-09, 10:26

My GPD Win 10 is working fine, but the only issue is ...
The power LED is on when powering up, then it is off few second later.
(And staying off when Windows 10 is running)

Also power LED is kept on after it's power off.
(So I got to manually press the ON/OFF button to turn of the power LED)

Thanks!

Very Happy

Inferno Grace

帖子数 : 1
注册日期 : 2016-12-09

View user profile

Back to top Go down

Re: LED problem

Post by Karen_zhou on 2016-12-12, 03:20

Inferno Grace wrote:My GPD Win 10 is working fine, but the only issue is ...
The power LED is on when powering up, then it is off few second later.
(And staying off when Windows 10 is running)

Also power LED is kept on after it's power off.
(So I got to manually press the ON/OFF button to turn of the power LED)

Thanks!

Very Happy

Please try to reinstall the bios from the below link: https://mega.nz/#F!kdZnxIQI!HBreDSkh0dkxjsbxJH5m2Q

Karen_zhou

帖子数 : 47
注册日期 : 2016-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: LED problem

Post by deddy on 2016-12-16, 09:56

I also experiencing the same issue with the LED, when I shutdown Windows, the LED also turn ON.
Try to download the BIOS but it seems that the link does not exist anymore.

I'm upgrading GPD WIN from Windows 10 Home into Windows 10 Pro and also running the last built (version 1607 - anniversary edition).

Please re-upload the BIOS, is this will fixed the LED issues?

Thanks

deddy

帖子数 : 1
注册日期 : 2016-12-16

View user profile

Back to top Go down

Re: LED problem

Post by Karen_zhou on 2016-12-16, 10:07

deddy wrote:I also experiencing the same issue with the LED, when I shutdown Windows, the LED also turn ON.
Try to download the BIOS but it seems that the link does not exist anymore.

I'm upgrading GPD WIN from Windows 10 Home into Windows 10 Pro and also running the last built (version 1607 - anniversary edition).

Please re-upload the BIOS, is this will fixed the LED issues?

Thanks

Please send an email to karenzhou@gpd.hk and we will send you the latest bios.

Karen_zhou

帖子数 : 47
注册日期 : 2016-11-22

View user profile

Back to top Go down

Samne problem

Post by mighty78 on 2016-12-28, 04:35

I have the same problem, when i put the Gpd on charge the LED stays on for about 15 secs and then turns off, seems to charge slow 6% in one hour.
My Gpd didnt use to do this it worked fine for about a week after i got it back from repairs but yeah new problem.

mighty78

帖子数 : 4
注册日期 : 2016-10-13

View user profile

Back to top Go down

Re: LED problem

Post by Karen_zhou on 2016-12-28, 07:06

mighty78 wrote:I have the same problem, when i put the Gpd on charge the LED stays on for about 15 secs and then turns off, seems to charge slow 6% in one hour.
My Gpd didnt use to do this it worked fine for about a week after i got it back from repairs but yeah new problem.

Maybe there is something wrong with the battery calibration. Please email to karenzhou@gpd.hk with your request and we will send you the latest bios.

Karen_zhou

帖子数 : 47
注册日期 : 2016-11-22

View user profile

Back to top Go down

Re: LED problem

Post by mighty78 on 2016-12-28, 08:04

Karen_zhou wrote:
mighty78 wrote:I have the same problem, when i put the Gpd on charge the LED stays on for about 15 secs and then turns off, seems to charge slow 6% in one hour.
My Gpd didnt use to do this it worked fine for about a week after i got it back from repairs but yeah new problem.

Maybe there is something wrong with the battery calibration. Please email to karenzhou@gpd.hk with your request and we will send you the latest bios.

I did the bios update, with original cable and charger in windows it sais slow charging. When device is of it´s same thing Red led is on for about 10 secs then go off. When i tried changing the cable the device powers on and a picture with fast charge 100% and device powers off. In windows it sais charging slow and 76%.

Best regards

Tony Herrero

mighty78

帖子数 : 4
注册日期 : 2016-10-13

View user profile

Back to top Go down

Re: LED problem

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum